skip to Main Content

Vochtbestrijding: wij zijn úw specialist uit Aalst

U zoekt een specialist in vochtbestrijding? Dan kunt u rekenen op Vochtprotect bvba. Wij zijn afkomstig uit Aalst maar werken in heel Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Onze jarenlange ervaring leert ons dat een grondige analyse het begin is van de juiste oplossing. Op basis daarvan kunnen wij u een aanpak op maat aanbieden. Want enkel zo kunnen we het vochtprobleem voorgoed oplossen. Op deze manier bespaart u ook op uw rekening, want wij doen er alles aan om onvoorziene kosten te vermijden.

Wat is vochtbestrijding?

Vochtbestrijding is het oplossen van vochtdoorslag in huis. Optrekkend vocht of condens kan na een analyse worden opgelost door een specialist. Voorbeelden van vochtbestrijding zijn verdamping, verluchting en waterdichting.

Vochtprotect bvba uit Aalst is uw aangewezen partner voor vochtbestrijding:

  • Wij voeren eerst een grondige analyse uit om onnodige kosten te vermijden
  • Wij zijn al jaren ervaren in vochtbestrijding en hebben voor elk probleem een aanpak op maat
  • Wij geven u 30 jaar garantie
  • Wij zijn een geregistreerd aannemer
  • Wij werken met erkende meetapparatuur
  • Wij verplaatsen ons en komen naar u. Of dit nu in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen is

Vochtbestrijding: oplossing voor veel vochtproblemen

Goed uitgevoerde vochtbestrijding kan veel problemen oplossen. Heeft u opstijgend vocht in de muren? Natte kruipkelder of vochtige kelder? Dan is het niet altijd een lekkage die dit veroorzaakt. Een simpele oplossing als ventilatie is daarom vaak ook niet genoeg. Enkel effectieve vochtbestrijding kan u in zulke gevallen helpen.

Vochtbestrijding: aanpak op maat voor elk probleem

Of het nu gaat om bakstenen, chape of silicaatsteen, bij Vochtprotect bvba kennen we de oplossing op maat.

Wij zijn ook ervaren in meerdere technieken van vochtbestrijding. Van het plaatsen van een waterkering tot het injecteren van muren. Door deze ervaring kunnen wij u altijd verder helpen wanneer u met vocht in uw woning te maken krijgt.

Contacteer ons nu voor een doeltreffende diagnose en vochtbestrijding

Omwille van onze ervaring en expertise in vakkundige vochtbestrijding worden wij zowel in Oost-Vlaanderen als West-Vlaanderen gevraagd. Het is immers niet makkelijk om een expert in vochtbestrijding te vinden. Maar Vochtprotect bvba uit Aalst is met haar jarenlang ervaring de partner die u nodig heeft.

Neem dus zeker eens contact met ons op of vraag meteen uw gratis diagnose aan!

Back To Top