Vochtbehandeling voor een vochtvrij gebouw

Middels een gratis diagnose brengen onze experts de oorzaak in kaart. Hoog tijd voor een duurzame vochtbehandeling waarbij u voorgoed van uw vochtproblemen bent verlost. Want vochtbestrijding is onze specialiteit. Van een waterkering plaatsen, tot muren injecteren met een vochtwerende laag, of eigentijdse ventilatiesystemen, … Wij hebben alle technieken voor vochtwering onder de knie.

Vochtbehandeling van muren

Wij verzorgen vochtbehandeling van zowel binnen- als buitenmuren. Volle baksteenmuren, cellenbeton, snelbouwsteen, chape, silicaatsteen, … Elk materiaal vraagt om een specifieke vochtwering. Vraag ons deskundige advies om uw vochtprobleem voorgoed op te lossen. Want om de structuur van uw woning te beschermen, gaat u het best in zee met ervaren vakmannen.

Vraag je gratis vochtdiagnose aan

Contacteer onze vochtexpert met meer dan 20 jaar ervaring in het oplossen van vochtproblemen of bel hem op 053/67.34.05

Muren Injecteren

Om uw vochtprobleem definitief een halt toe te roepen, kunnen wij uw muren injecteren met een vochtwerend product. We injecteren uw muren met een gel om het opstijgend vocht tegen te houden. Hiervoor moet men gaten boren in de binnenmuur, net boven de vloerpas, met een tussenafstand van 10 centimeter. De gaten worden vervolgens opgevuld met vochtwerende gel. Wanneer u prijzen vergelijkt van verschillende vochtbestrijders, is het belangrijk ook na te gaan welk vochtweringsproduct gebruikt wordt. Minder gekende producten zijn vaak goedkoper, maar geven ze ook het hetzelfde resultaat? Vraag voor een goede inschatting vrijblijvend een gratis diagnose aan.

Last van vocht in of om je woning?

Contacteer ons voor een gratis vochtdiagnose, we helpen je graag met onze expertise in vochtbestrijding.
Vraag je vochtdiagnose aan