Geveldichting voor uw woning

Gevelisolatie houdt koude en vocht buiten

Lekker koel in de zomer, aangenaam warm in de winter. Met degelijke gevelisolatie geniet u altijd van een aangenaam leefklimaat in uw woning. Het beschermt namelijk tegen hevige weersomstandigheden, waardoor je gevel veel langer goed blijft en vochtvrij. Bovendien bespaart u flink op uw energiefactuur aangezien je niet meer te maken zal hebben met energieverlies door de toestand van je gevel!

Welkom gevelisolatie, vaarwel vocht

Geveldichting zorgt ervoor dat je gevel weer tegen een stootje kan. Gevelisolatie is bovendien een onmisbare bondgenoot bij vochtbestrijding. Door de verhoogde porositeit kunnen er namelijk barstjes of scheurtjes ontstaan in je gevel die vervolgens vocht doorlaten en niet alleen je muren maar ook de volledige constructie van je woning ernstig kan beschadigen of zelfs onomkeerbaar kan vernielen.

Maak nu een afspraak voor vrijblijvend advies over:

Vertrouw op ons vakmanschap. En uw gevelisolatie houdt elk spatje regen tegen.

Vraag je gratis vochtdiagnose aan

Contacteer onze vochtexpert met meer dan 20 jaar ervaring in het oplossen van vochtproblemen of bel hem op 053/67.34.05

Gevelisolatie: de mogelijkheden 

Hoe zorg je voor een sterkere gevel en welke opties zijn de beste voor je woning. Dat bespreek je best met specialisten uit het vak. Wil je de mogelijkheden overlopen met een expert van Vochtprotect BVBA? Maak nu een afspraak voor vrijblijvend advies. 

Geveldichting kan zowel gebeuren via gevelimpregnatie als muurinjectie. Gevelimpregnatie, oftewel hydrofuge, zorgt ervoor dat je gevel terug volledig beschermd is tegen vochtige weersomstandigheden. Het is een onzichtbaar beschermlaag dat op je gevel wordt aangebracht en heeft een dampopen karakter waardoor de gevel veel sneller terug droog wordt.

Bij muurinjectie wordt er een vochtwerende gel in de buitenmuren gespoten die het vocht zal weghouden. Deze methode wordt vaak gebruikt om scheurtjes en barstjes waterdicht te maken en wordt dus enkel toegepast bij licht beschadigde gebouwen. 

Premies voor gevelisolatie

Laat uw centen niet wegwaaien door ramen en deuren. Met degelijke gevelisolatie betaalt u aanzienlijk minder energiekosten. Bovendien beloont de overheid u met mooie premies omdat u minder energie verbruikt.

Gevelisolatie? Graag!

Laat u niet in de kou zetten door een tochtige woning. Investeer in degelijke gevelisolatie. Neem nu contact op met onze vaklui. Uw woning vaart er wel bij.

Last van vocht in of om je woning?

Contacteer ons voor een gratis vochtdiagnose, we helpen je graag met onze expertise in vochtbestrijding.
Vraag je vochtdiagnose aan