skip to Main Content

Opstijgend vocht bestrijden? Wij zijn uw vakman

Grondwater dat in uw muren trekt via het ondergrondse metselwerk: het klinkt als een nachtmerrie. En dat is opstijgend vocht ook! Want uw woning verandert langzaam in een spons. Bovendien brengt grondwater schadelijke oplosbare zouten met zich mee. Die liggen aan de oorzaak van lelijke kringen en vlekken op de muren, en van loslatend behang, afbrokkelende pleister en afbladderende verf. Laat opstijgend vocht uw woning niet verder aantasten.

Opstijgend vocht professioneel bestrijden

De ernst van uw probleem met opstijgend vocht, hangt af van de porositeit van uw bouwmaterialen, de dikte van uw muren, en de verluchting van uw woning. Maar één ding is zeker. Teistert opstijgend vocht uw woning? Schakel dan meteen professionele hulp in van Vochtprotect bvba. Wij garanderen u een vochtvrije woning in drie stappen:

Vaarwel opstijgend vocht

Zet nu de eerste stap om het opstijgende vocht te bestrijden en een halt toe te roepen. U geniet opnieuw van een vochtvrije woning. En ook de zorgen om de gezondheid van uw gezin door het opstijgende vocht, zijn van de baan. Doeltreffend opstijgend vocht bestrijden kan enkel door een erkende en ervaren vakman. Vochtprotect is dat en wij komen u graag helpen. Afkomstig van Aalst werken wij in heel Oost-Vlaanderen én West-Vlaanderen. Neem zeker eens contact met ons op wanneer u opstijgend vocht wilt bestrijden!

Back To Top