Vochtproblemen vakkundig aanpakken in regio Aalst

Staat het water u aan de lippen, door opstijgend vocht of andere vochtproblemen? Neem dan een ervaren vakman in vochtbestrijding in de arm: Vochtprotect bvba. Want opstijgend vocht en andere vochtproblemen doen uw woning in waarde dalen, en tasten uw gezondheid aan. Onderneem snel actie.
20 jaar ervaring

Vochtprotect heeft meer dan twintig jaar ervaring in vochtbestrijding.

Geregistreerd aannemersbedrijf

Wij zijn een geregistreerd aannemersbedrijf. U kan dus rekenen op een waterdichte uitvoering en piekfijne afwerking.

30 jaar garantie op uitgevoerde werken

Wij lossen vochtproblemen voor de lange termijn op en dat geven we u ook op papier: met dertig jaar garantie.

Heel regio Aalst

Wij zijn actief in de wijde regio van Aalst. Na zoveel jaren kennen we de problemen bij lokale huizen en andere panden als geen ander.

Voelt u nattigheid, maar ziet u de oorzaak niet?

Een vochtvrije oplossing staat of valt met een grondige probleemanalyse. Vertrouw op onze ervaren vaklui. Zij komen snel tot de kern van het probleem: een constructiefout, condensatie, geen vochtwerende laag of andere oorzaak? Wij bieden een betrouwbare oplossing voor elk vochtprobleem:

Halt aan opstijgend vocht en andere problemen

Opstijgend vocht en andere vochtproblemen zijn grote vijanden van uw woning. Vochtprotect roept het snel en efficiënt een halt toe met degelijke vochtbestrijding. Maar ook voor gevelisolatie, kelderdichting of condensatiebestrijding bent u bij ons aan het juiste adres. Met na elke klus een gratis vochtanalyse als extra service. Omwille van onze ervaring en expertise in vakkundige vochtbestrijding worden wij zowel in Oost-Vlaanderen als West-Vlaanderen gevraagd. Vochtprotect bvba uit Aalst is met haar jarenlang ervaring de partner die u nodig heeft. Neem gerust contact met ons op of vraag een gratis diagnose aan.

Last van vocht in of om je woning?

Contacteer ons voor een gratis vochtdiagnose, we helpen je graag met onze expertise in vochtbestrijding.
Vraag je vochtdiagnose aan