Woon je in Roosdaal en heb je last van vocht in je muren of gevel? Dat kan verschillende onderliggende oorzaken hebben. Eén van de meest voorkomende methodes om komaf te maken met vocht in je woning is het injecteren van muren. Wat is het precies en hoe ga je daarmee te werk? 

Vraag je gratis vochtdiagnose aan

Contacteer onze vochtexpert met meer dan 20 jaar ervaring in het oplossen van vochtproblemen of bel hem op 053/67.34.05

De oplossing: muurinjectie

Wat is muren laten injecteren?

Bij de injectiemethode wordt er een waterafstotend middel in de muren gespoten om te dienen als barrière tegen vocht. Dankzij dit middel zal je muur ook zijn sterkte terugkrijgen omdat de zwakke plekken terug worden aangepakt. Is het middel helemaal hard geworden? Dan is de muur weer zo sterk als voordien.

Muurinjectie: methode

Hoe gaat men daarmee precies te werk? Wel, er worden eerst kleine gaatjes in de muur geboord, waarna het vloeibaar,waterafstotend middel in de muren wordt gespoten. Eens dit middel opdroogt en hard wordt, kunnen je muren weer tegen een stootje.

Muur injecteren in Roosdaal: welke problemen worden aangepakt?

Met welke vochtproblemen heb jij te maken in Roosdaal? Het vochtprobleem dat het meeste voorkomt in een woning is opstijgend vocht. Wanneer hier niet tijdig iets aan gedaan wordt, kan dit ernstige gevolgen hebben voor het materiaal van je woning en op lange termijn zelfs voor de bouwconstructie.

Vochtprobleem in Roosdaal: is muurinjectie altijd de oplossing?

Muurinjectie kan voor enkele soorten vochtproblemen een oplossing bieden, maar het zal nooit elk vochtprobleem volledig oplossen. Als er teveel schade aan je woning is of er een specifieke onderliggende oorzaak is, zal injectie het probleem maar gedeeltelijk oplossingen waardoor de vochtproblemen blijven voorkomen. Het is daarom sterk aangeraden om met een expert te spreken over je specifieke probleem alvorens zelf aan de slag te gaan.

Vochtprobleem in Roosdaal? Contacteer Vochtprotect bvba

Wil je praten met een expert over het vochtprobleem of wil je graag dat er een vochtspecialist een vochtinspectie komt doen bij jouw thuis regio Roosdaal? Onze medewerkers hebben de nodige kennis en ervaring om je op een correcte manier te kunnen verder helpen en het vochtprobleem via de juiste methode te verhelpen.

Contacteer ons vandaag nog en wij beantwoorden vrijblijvend al je vragen of maken graag een afspraak.

Last van vocht in of om je woning?

Contacteer ons voor een gratis vochtdiagnose, we helpen je graag met onze expertise in vochtbestrijding.
Vraag je vochtdiagnose aan