skip to Main Content

Spouwmuurisolatie door een vakman

Het isoleren van uw spouwmuur met spouwmuurisolatie is enkel doeltreffend wanneer het door een erkende en ervaren vakman wordt gedaan. Daarom moet u Vochtprotect contacteren om u te beschermen tegen koude en vocht. Vanuit Aalst werken wij in heel Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Isoleren spouwmuur tegen koude

Degelijke gevelisolatie maakt uw woning aangenaam en gezellig om in te wonen. Uw pand warmt niet snel op in de zomer, en verliest weinig warmte in de winter. Het geheim van vochtvrije gevels? Het waterdicht isoleren van de spouwmuur. Dit is de dubbele buitenmuur met enkele centimeters lucht tussen. De luchtlaag tussen deze wanden creëert al een isolerend effect. Plaatst u bijkomende isolatie in die spouwmuur, zoals pur of glaswol? Dan bespaart u nog meer energie. En geld!

Isoleren spouwmuur tegen vocht

Spouwmuurisolatie is een goede zaak voor uw energiefactuur. Bovendien is uw gevel optimaal beschermd tegen regendoorslag – een van de belangrijkste oorzaken van vochtproblemen in woningen. Zeker als u kiest voor extra vochtwerend isolatiemateriaal. Slag- of stortregen: uw pand doorstaat moeiteloos elke bui, en uw binnenmuren blijven droog.

Spouwmuurisolatie oudere woning

In nieuwbouwwoningen is het isoleren van spouwmuren standaard. Leeft u in een ouder huis, neem dan een isolatie-expert in de arm – van Vochtprotect bvba. Wij geven uw pand de bescherming die het verdient. Onze specialisten plaatsen snel en vlot een pasklare spouwmuurisolatie-oplossing, zonder schade te berokkenen aan uw woning.

Isoleren spouwmuur door specialisten

Wilt u een tot in de puntjes verzorgd resultaat? Laat uw isolatiewerken dan over aan specialisten met ruime ervaring – van Vochtprotect bvba. Vraag nu vrijblijvend advies of een offerte voor de isolatie van uw spouwmuur!

Back To Top