Kaleien van gevels

kaleien van gevels

Uw gevel bekleden of kaleien? Vochtprotect Wauters Geert in Aalst zorgt voor een uitmuntend resultaat

Uw gevel is in veilige handen

De façade van uw woning vertelt uw bezoekers wie u bent. Zorg er dan ook voor dat uw gevel een pareltje is dat indruk maakt. Een verzorgde gevel is immers het perfecte uithangbord – én de eerste indruk die uw gasten krijgen van uw huis. Wilt u genieten van een prachtig afgewerkte gevel? Doe dan een beroep op Vochtprotect Wauters Geert, uw specialist in:

  • het kaleien van gevels
  • gevelbekleding
  • gevelbepleistering
  • gevelisolatie met crepi

Contacteer ons voor een gratis offerte!

Kaleien, een rustieke charme voor uw gevel

Houdt u van een rustieke uitstraling? Door het kaleien van uw gevel of buitenmuur waant u zich meteen in de Provence. Deze unieke techniek maakt gebruik van kalkverf, die op een speciale manier wordt aangebracht op uw gevel.

U kiest zelf de afwerking: verfijnd of ruw. Op die manier sluit uw gevel precies aan bij de vormgeving van uw woning. Uw gevel laten kaleien? Dat is een klus voor het team van Vochtprotect Wauters Geert in Aalst (Denderleeuw, Oost-Vlaanderen).

Gevelbekleding en gevelbepleistering

Wilt u uw gevel nog beter beschermen tegen invloeden van buitenaf, kies dan voor een oplossing die design koppelt aan doeltreffendheid. Met gevelbekleding geeft u uw gevel een strakke uitstraling. Of u nu houdt van hout of kiest voor kunststof, het resultaat is steeds verbluffend.

Ook gevelbepleistering tovert uw woning om tot een modern pareltje. De gladde afwerking benadrukt de architectuur van uw huis op een subtiele manier – én vormt een extra barrière tegen vocht en andere weersinvloeden.

Gevelisolatie met crepi

Deze pleister heeft een charmant karakter en tilt uw gevel naar een hoger niveau. Het resultaat: u betaalt minder aan uw energierekening en houdt nóg meer van uw gevel.

Contacteer Vochtprotect (Aalst, Denderleeuw, Oost-Vlaanderen) en vraag uw gratis offerte aan!