skip to Main Content

Vocht in huis: meten en behandelen

Bij Vochtprotect bvba pakken wij op een professionele en grondige manier het vocht in uw huis aan. Na een analyse stellen we een oplossing op maat voor die het vocht in uw huis laat verdwijnen. Meer weten? Neem dan zeker eens contact met ons op! Vanuit Aalst werken wij in heel Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Vochtig in huis: meten is weten

Wilt u zekerheid over het vochtgehalte in uw woning? Vraag dan een professionele meting van Vochtprotect bvba. Onze erkende meetapparatuur garandeert een betrouwbaar meetresultaat. Wij brengen alle waterproblemen van uw vochtige woning haarfijn in kaart – ook als ze niet meteen zichtbaar zijn: zoals vochtplekken en schimmels. Vertrouw op onze gespecialiseerde meettoestellen:

  • hygrometers
  • elektronische thermometers
  • thermohygografen
  • infraroodcamera’s

Diagnose: vochtig in huis

Onze experts interpreteren en analyseren de meetresultaten van het vocht in uw huis. Wat houdt dit in? Wij bepalen de risico’s, en zoeken de oorzaken van uw vochtige woning. Deze kennis vormt de basis voor een grondige aanpak van uw vochtproblemen.

Vocht in huis aanpakken

Maak uw vochtige woning opnieuw vochtvrij. Vraag nu een professionele meting van onze ervaren deskundigen. Wij leggen de geheimen bloot van uw vochtige woning. En stellen een pasklare oplossing voor.

Back To Top