skip to Main Content

Dé vochtbehandeling om uw vochtige muren te behandelen

Bij Vochtprotect kunt u rekenen op de juiste vochtbehandeling. Eerst analyseren wij, waarna we het probleem grondig oplossen en uw vochtige muren behandelen. Ook voor de na-service kunt u op ons rekenen.

Na vochtbehandeling: muren laten drogen

Ondergingen uw muren een vochtbehandeling? Dan moeten ze daarna goed drogen. Hoe lang, hangt af van de hoeveelheid vocht, de steensoort, en de porositeit en dikte van uw muren. Wilt u het droogproces versnellen? Creëer dan optimale verluchting.

Na vochtbehandeling: tijdelijke afwerking

Betekent dit droogproces dat u een tijd leeft in een pand met onafgewerkte wanden? Helemaal niet! Onmiddellijk na de injectie, brengen wij een zoutwerende laag van speciaal samengesteld cement, of een bepleisterbare noppenfolie aan. Tweede optie: een tijdelijke of definitieve voorzetwand met optimale luchtdoorstroming. Het resultaat? U geniet – meteen na de vochtbehandeling – weer van mooi ogende, droge muren.

Na vochtbehandeling: definitieve afwerking

Uw wanden zijn helemaal uitgedroogd? Hoog tijd voor de finishing touch van onze vochtbehandeling en het behandelen van de vochtige muren: de piekfijn afgewerkte pleisterlaag. Uw muren zien er weer als nieuw uit. En u geniet van een gezond leefklimaat in uw woning.

Vochtbehandeling door vaklui die uw vochtige muren behandelen

Vraag nu vrijblijvend advies of een offerte voor een vochtbehandeling! Onze vaklui stoppen uw muren in een fris – en vooral – droog kleedje. Onze vochtbehandeling is dé manier om uw vochtige muren te behandelen. Vochtprotect uit Aalst werkt in heel Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Back To Top