skip to Main Content

Uw kelder waterdicht maken? Wij zijn uw vakman!

Enkel een ervaren vakman kan een kelder waterdicht maken zonder dat u later problemen ondervindt. Daarom heeft u Vochtprotect nodig. Wij analyseren eerst vooraleer we aan de behandeling beginnen. Zo komt niemand voor verrassingen te staan.

Help! Water in de kelder. Maak uw kelder waterdicht!

De druk van grondwater op ondergrondse muren is groot. Zijn uw wanden niet voldoende beschermd? Dan sijpelt het water uw kelder langzaam binnen. Het tast de basis van uw pand aan, én alle spullen die u bewaart in uw kelder. Grijp meteen in. Want met de juiste vochtbestrijding van ervaren vaklui, wordt een natte kelder weer een droge, aangename, en functionele ruimte. U wilt toch uw volledige huis gebruiken?

Analyse water in de kelder

De basis van een degelijke behandeling? Een grondige analyse. Onze vaklui weten altijd raad met water in de kelder. Maar onze behandeling varieert naargelang de ernst van het vochtprobleem, de graad van infiltratie, de functie van de kelderruimte, en uw budget. Wilt u vrijblijvend advies of een offerte? Geef ons een seintje!

Water in de kelder? Bel een vakman om uw kelder waterdicht te maken

Staat u met uw knieën in het water, in uw kelder? Neem dan snel contact op met onze specialisten in kelderdichting voor een pasklare behandeling. Vochtprotect werkt vanuit Aalst, zowel in heel Oost-Vlaanderen als West-Vlaanderen.

Back To Top