skip to Main Content

Uw vakman voor muurcoating en gevelcoating

Muurcoating en gevelcoating heeft enkel een effect wanneer u een ervaren vakman inschakelt. Vochtprotect is er een en wij helpen u graag verder. Vanuit Aalst werken wij in heel Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Neem dus zeker eens contact met ons op!

Muurcoating en gevelcoating voor totale gevelisolatie

Dringt vocht door de voegen van uw gevel? Stop uw gevel – in baksteen, beton of natuursteen – dan in een water- en vuilafstotend jasje. Investeer in een transparante muurcoating. Uw garantie voor een waterdichte gevelisolatie!

Muurcoating en gevelcoating aanbrengen

Hoe wij muurcoating en gevelcoating aanbrengen? In twee duidelijke stappen – voor een optimale gevelisolatie. Eerst creëren we een schone basis. We reinigen grondig uw buitenmuren, controleren de structuur op barsten, uitgeholde voegen, … En schermen uw ramen en deuren af. Daarna plaatsen we een kleurloze laag gevelisolatie op uw wand. Uw buitenmuren zijn meteen honderd procent vochtwerend. En de muurcoating beschermt uw gevel ook tegen vuil. Een kleine ingreep, met een grote impact!

Muurcoating en gevelcoating van vaklui

Vochtprotect adviseert u graag over de nieuwste technieken en producten voor muurcoatings en gevelcoatings. Onze experts dringen door tot de kern van uw vochtprobleem en wanden. Het resultaat? Uw woning is voorgoed verlost van vocht, dankzij duurzame gevelisolatie. Vraag nu vrijblijvend advies of een bestek voor gevelisolatie en muurcoating!

Back To Top