skip to Main Content

Condensatieproblemen oplossen

Vochtprotect bvba is úw ervaren specialist in het oplossen van condensatieproblemen. Wij werken vanuit Aalst in heel Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Heeft u nog vragen, lees dan verder over de oplossingen die wij aanbieden of contacteer ons!

Weg met condensatieproblemen in uw woning

De luchtkwaliteit in woningen is soms tweemaal slechter dan buiten. De gevolgen van te weinig ventilatie voor uw gezondheid zijn niet mals: hoofdpijn, misselijkheid, braakneigingen, irritatie aan ogen, neus en keel, allergieën, … Bovendien tasten condensatieproblemen uw woning aan. Schimmels en huiszwammen tieren welig, en veroorzaken nog meer ongezonde lucht. Wist u trouwens dat het kleur-, reuk- en smaakloze gas koolstofmonoxide of CO – dat vrijkomt via uw gasvuur, verwarmingsketel, enz. – jaarlijks duizenden ongevallen veroorzaakt? Ventileren is dus de boodschap!

Houden condensatieproblemen uw woning in de tang?

Is uw woning ziek door condensatieproblemen? Vraag Vochtprotect bvba om vrijblijvend advies. Wij voeren een grondige analyse uit: met vochtmetingen, staalnames, … En dankzij onze twintig jaar ervaring, interpreteren we feilloos de testresultaten over de condensatie in uw woning. Met een heldere diagnose, en een duidelijke remedie als bewijs. Vraag nu een vrijblijvend bestek. Wij sporen met plezier uw ziektehaard op.

Zeg condensatieproblemen in uw woning vaarwel

Laat condensatiecondensatieproblemen uw woonplezier niet verpesten. Vraag vrijblijvend advies over de bestrijding van condensatie in uw woning!

Back To Top